torstai 1. syyskuuta 2016

Kaikki elintasopakolaisia ja islamisteja eli haittamaahanmuuttoa vastustavat toimijat ja isänmaan miehet / naiset kokoontuvat Helsingin Vuosaareen mielenilmaisuun massamaahanmuuton aiheuttamaa turvattomuutta ja terrorismin uhkaa vastaan


Kaikki elintasopakolaisia ja islamisteja eli haittamaahanmuuttoa vastustavat toimijat ja isänmaan miehet / naiset kokoontuvat Helsingin Vuosaareen mielenilmaisuun massamaahanmuuton aiheuttamaa turvattomuutta ja terrorismin uhkaa vastaan. Suomi kuuluu erityisesti suomalaisille, ja täällä eletään kuten Suomessa on tapana. Tule, ja tuo kaverisikin! Yhdessä olemme vahvoja.

Toivomme tulijoiden tuovat paljon Suomen lippuja. Järjestötunnuksiahan emme tarvitse, kun olemme kaikki samaa joukkoa. Haittamaahanmuuttoa vastustavien ryhmien edustajien toivotaan käyttävän tilaisuudessa puheenvuoroja.-------------------------

"Fortress Europe on suomeksi Euroopan linnoitus, Saksassa se tunnetaan nimellä Festung Europa. Se on Euroopan laajuinen 25 maassa toimiva kattojärjestö, joka pyrkii puolustamaan Eurooppalaisten valtioiden oikeutta päättää itse omista asioistaan esimerkiksi rajavalvonnan osalta. Eurooppalaiset juuret, traditiot ja arvot ovat Fortress Europelle tärkeitä. Fortress Europe taistelee poliittista islamia vastaan ja nousee islamilaisia hirmuhallintoja vastaan. Se nousee myös niitä länsimaalaisia vastaan, jotka toimivat valloittajien hyväksi. Se ei alistu eurooppalaiselle keskusvallalle. 

 Fortress Europe vaatii että Euroopan mailla on oikeus suojella rajojaan. Eurooppalaisilla on oikeus päättää, ketkä meidän maihimme saavat muuttaa ja tämä oikeus on eurooppalaisille pyhä. Nimi Euroopan linnoitus kuvastaakin hyvin paikkaa, joka on suojattu ja turvattu ja johon ei ulkopuolisilla ole vapaata pääsyä. Fortress Europe on järjestänyt lukuisia suuria mielenilmaisuja ympäri Eurooppaa. Se on myös julistanut Prahan julistuksen."

Prahan julistus: 

Olemme tietoisia siitä, että läntisen sivilisaation tuhatvuotinen historia voi hyvinkin tulla pian tiensä päähän, kun Islam valloittaa Eurooppaa ja että poliittinen eliitti on pettänyt meidät. Me eri kansakuntien edustajat julistamme seuraavasti:
Me emme luovuta Eurooppaa vihollisillemme. Olemme valmiita vastustamaan poliittista islamia, ääri-islamilaisia hallintoja ja heidän eurooppalaisia liittolaisiaan.
Olemme valmiita vaarantamaan vapautemme, omaisuutemme, työmme ja uramme ja ehkä jopa laittamaan omat henkemme alttiiksi, kuten sukupolvet ennen meitä. Se on meidän velvollisuutemme tuleville sukupolville.
Me kieltäydymme antautumasta keski-Euroopan hallinnolle. Globaalin eliitin säännöt ovat tuoneet vain köyhyyttä, työttömyyttä, korruptiota, kaaosta ja moraalisen rappion. On aika lopettaa tämä.
Kunnioitamme täysin Euroopan kansakuntien itsemääräämisoikeutta ja ihmisten oikeutta hallita omia rajojaan ja oikeutta päättää ketä siirtolaisia maahan sallitaan ja ketä ei sallita.
Viittaamme yhteisiin Eurooppalaisiin juuriimme, perinteisiin ja arvoihin, kuten myös historiallisiin liittolaisuuksiin valtioidemme välillä. Me olemme päättäneet suojella Eurooppaa, sananvapautta ja muita yksilönvapauksia, kuten myös yhteiseloamme.
Prahan julistus on annettu 23.1.2016 ja sen on Suomen osalta allekirjoittanut Suomen Sisu 

Fortress Europa järjestää 10.9.2016 kello 15:00 suuren mielenilmauksen haittamaahanmuuttoa vastaan Vuosaaren Mosaiikkitorilla

Tampereelta oheiseen tapaan:
------------------------------------------
Suomi-bussi starttaa Tampereelta Helsinkiin 10.9.2016 klo 11 ja kuljettaa matkustajat turvallisesti takaisin samana iltana. Edestakaisen matkan hinta on 14 €/hlö etukäteen tilille maksettuna. Väliltä pääsee myös kyytiin, mutta hinta pysyy samana. Varmista paikkasi laittamalla yv. Suomi bussi kuljettaa matkustajat laajapohjaiseen Fortress Europen mielenilmaustilaisuuteen. Tapahtumasta on syntymässä suurin tähänastisista kansallismielisten yhteisesti järjestämistä tilaisuuksista
 -----------------------------


Ehdotan että jatkossa rinnakkaisjulkaisijoina näissä rajat kiinni ymv maanlaajuisissa markkinoinneissa käytetään myös googlen google+, blogger.com ja youtubea tehokkaammin. Nyt tämä paavo tikkanen = eli = pekka kemppainen valikoi ketkä pääsevät ko markkinointiviestejä lukemaan ja luo eripuraa yhteisiin tavoitteisiin

http://suomi-ensin.blogspot.fi ---------------------------------
https://suomi-turvalliseksi.blogspot.fi/
--------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti